De Help Desk punt NL
Kennisbank
De Helpdesk > De Helpdesk > Kennisbank

Steve Jobs overleden

Oplossing

Steve Jobs5 oktober 2011 is een zwarte dag in de geschiedenis van de technologie. Het is de dag waarop Apple - icoon Steve Jobs is overleden aan de gevolgen van kanker. Iedereen kent Steve Jobs hoe dan ook, bijna iedereen heeft wel een Apple - toestel zoals een iPod, iPhone, iPad of iMac.

Wat Jobs zo speciaal maakt is dat hij altijd op zijn eigen manier streefde naar perfectie. Al van jongs af aan toen hij met Steve Wozniak aan de eerste Apple werkte, wist hij hoe hij de toekomst voor zich zag. Hij wist dat hij met iets revolutionair bezig was, al had hij toen niet gedacht dat het zou uitgroeien tot zo'n gigant. Bij Jobs moest alles tot in de puntjes naar zijn visie gezet worden, revolutionair en uniek qua materiaal en design, dit soms tot frustraties van anderen. Maar het is wel net die visie en drijfkracht die Apple heeft gemaakt tot wat het nu is: het grootste bedrijf ter wereld.

Ook had Steve Jobs een hele dosis charisma. Bij elke keynote of voorstelling van een nieuw product kon hij het publiek in de zaal doen zweven van enthousiasme met zijn charmes, uitstraling en de manier waarop hij alles aanbracht.

Het is dan ook alleen maar treurig nieuws dat in 2004 vastgesteld werd dat hij pancreaskanker heeft. Vanaf toen is hij nooit meer volledig de oude geworden. In 2009 onderging hij dan ook nog eens een levertransplantatie. Hij is dan ook twee keer tijdelijk opzij gestapt wegens deze situaties. Hij was als laatste te zien bij de voorstelling van de iPad2 en de iCloud. Gisteren werd door de familie meegedeeld dat hij in vrede is heengegaan.

Hierbij wil ik aan de familie en vrienden van Steve Jobs mijn innige deelneming meedelen!

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Artikel details
Artikel ID: 727
Categorie: Knowledgebase
Zoekwoorden Steve Jobs, Apple, SEO, Steve, Jobs, Steve Wozniak, iPod, iPhone, iPad, iMac, mac,
Datum toegevoegd: 6-Oct-2011 00:19:30
Aantal bekeken: 1446
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 5.0/5.0 (104)

 
« Ga terug