De Help Desk punt NL
Kennisbank
De Helpdesk > De Helpdesk > Kennisbank

Hoe kom ik hoger in Google

Oplossing
  1. Hoe kom je bovenaan in Google, wat te doen: Bestaande websites hebben een groot voordeel ten opzichte van nieuwe websites. Websites die al enkele jaren geleden zijn opgezet hadden veel minder concurrenten en was het veel makkelijker voor hen om een hoge ranking in Google te krijgen. Google vertrouwt websites die al een lange tijd bestaan meer. Bovendien hadden deze websites veel langere tijd om goede backlinks te krijgen. Als je een nieuwe websitebegint, zal het moeilijk zijn om te concurreren met deze bestaande sites. Gelukkig is het ook mogelijk om te concurreren met de grote spelers als je een nieuwe website hebt. Hier zijn drie tips die je kunt gebruiken om te concurreren met de bestaande websites:
  2. Richt je op de juiste zoekwoorden: Als je een nieuwe website hebt is het bijna erg moeilijk om een hoge ranking te krijgen voor competitieve zoekwoorden. Natuurlijk moet je ook deze zoekwoorden op je webpagina’s verwerken, maar je moet ook de webpagina's optimaliseren voor minder populaire zoekwoorden die niet gebruikt zijn door uw concurrenten. Als uw concurrenten zich richten op het trefwoord "pizza New York" dan kun je misschien optimaliseren op een van uw pagina's voor "new york pizza koninginnen". Zelfs als het trefwoord slechts een fractie is van de oorspronkelijke zoekwoord, krijg je meer bezoekers dan voorheen. Het is veel beter om #1 te staan voor een iets minder populaire zoekwoorden (een aantal bezoekers) dan op # 60 voor een zeer populaire zoekwoord (zonder bezoekers).
  3. Zet in op zo veel mogelijk verschillende trefwoorden: Herhaal tip 1 met zo veel mogelijk trefwoorden. Bijvoorbeeld zou je "de beste website's bij Colanidesign" kunnen gebruiken, "aanbevolen Colani webdesign", enz. Zelfs als elk zoekwoord slechts enkele bezoekers oplevert, krijg je veel bezoekers met de gecombineerde zoekwoorden. Een ander voordeel van het krijgen van hoge rankings voor veel van deze long tail zoekwoorden is dat de website relevant is voor een onderwerp. Hoe meer hoge rankings van je website op zoekwoorden die relevant zijn voor een onderwerp, hoe makkelijker het wordt om hoge rankings voor meer competitieve zoekwoorden te verkrijgen. Optimaliseer de verschillende pagina's van uw website voor verschillende zoekwoorden en optimaliseer zo veel mogelijk webpagina's. Mensen die zoeken naar lange zoekwoorden zijn meestal mensen die echt geïnteresseerd zijn om over het onderwerp meer te willen weten. Deze mensen hebben meer intensie om iets te kopen of maken een link naar jouw site.
  4. Maak webpagina's om meer backlinks te krijgen: Sommige webpagina's op je website zijn ingericht om inkomsten te genereren, de overige zet je in om backlinks te krijgen. Hoe meer backlinks je website heeft, hoe makkelijker het is om een hoge ranking te krijgen. Maak webpagina's die de gebruiker help zijn vraag of problemen op te lossen. Schrijf een "how to" artikelen over een bijzonder onderwerp. Dit soort webpagina's krijgen vaak veel backlinks. Natuurlijk kun je deze ook actief opbouwen. (maar koop ze niet!) Het verkrijgen van hoge rankings voor een nieuwe website is niet moeilijk als je dit de juiste manier aanpakt. Ga niet direct het gevecht aan met de grote spelers. Begin met veel aanverwante trefwoorden en vervolgens overgaan tot de meer competitieve zoekwoorden. Focus op het optimaliseren en het krijgen van goede backlinks. Uw website moet een goede geoptimaliseerdemaar vooral intressante en relevante inhoud hebben. Goede backlinks zorgen voor een snellere hoge ranking te krijgen op Google.
 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe kom ik hoog in de zoekmachines?
Wat kost een eigen website?
Waarom ik geen links-pagina heb
Beginselen van website-marketing
Hoe kan ik zelf mijn website ontwerpen?
Over letters, tekst en html-codes
Tips en tools voor website-beheer
Een domeinnaam aan het zoeken? Wat je niet moet doen!
De geheimen van conversie-optimalisatie
Social media marketing voor je website. Wat, waarom en waar?
Artikel details
Artikel ID: 226
Categorie: Webdesign
Zoekwoorden SEO, backlink, google, trefwoord, hoger, ranking, ranglijst, gebruikers, backlinks, trefwoorden, webpagina, link, links
Datum toegevoegd: 26-Feb-2015 10:53:38
Aantal bekeken: 599
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.3/5.0 (170)

 
« Ga terug