De Help Desk punt NL
Kennisbank
De Helpdesk > De Helpdesk > Kennisbank

CoolNovo

Oplossing

Weer een andere insteek komt van CoolNovo (Voorheen ChromePlus). Deze browser biedt een aantal wijzigingen in de grafische userinterface en de besturing van de browser. De browser is ontwikkeld in China en dat is te merken: het Engels dat wordt gebruikt op CoolNovo's website en in de interface van de browser zit vol taalfouten.

 

De manier waarop tabbladen worden afgehandeld is zo precies in te stellen dat er een eigen sub-sectie voor is gekomen in de instellingen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om in te stellen wanneer er wel of niet een sluitknopje op een tabblad moet komen te staan en hoe een nieuw tabblad moet worden geopend.

 

Extra functies met muisbewegingen

 

Bijzonder aan CoolNovo is de mogelijkheid om extra functies in de browser te activeren met muisbewegingen. Door de rechtermuisknop in te drukken en te slepen met de muis krijgt de gebruiker toegang tot een aantal nieuwe opties. Daarbij is de mogelijkheid te scrollen naar de boven- of onderkant van de pagina, een tabblad te sluiten of te switchen naar een andere tab.

 

Het renderen van pagina's die alleen goed werken in Internet Explorer is standaard ingebouwd in CoolNovo. Met één druk op de knop kan worden bepaald of de pagina moet worden gerendeerd door de IE-engine of de Chrome-engine. CoolNovo biedt zelfs de mogelijkheid voor de gebruiker te gokken wat de beste optie is. Hoewel dit natuurlijk ook mogelijk is met de plugin IE-tab voor Google Chrome.

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Comodo Dragon
Vivaldi
Google Chrome Portable
Laat je bezoekers zoeken in je website
Chromium
Coowon
Epic Privacy Browser
RockMelt
Torch
SRWare Iron
Artikel details
Artikel ID: 586
Categorie: Browsers - agenda - RSS
Zoekwoorden coolnovo, chromeplus, chrome, china, www, web, internet, browser, google
Datum toegevoegd: 26-Sep-2017 14:56:00
Aantal bekeken: 5393
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 4.1/5.0 (1261)

 
« Ga terug